Fortsätt till innehåll

megagroup holding & logistics

Välkommen att arbeta för experterna inom vattenteknik

BLI EN MegaGroup-EXPERT OCH NJUT AV ATT ARBETA INOM VATTENBRANSCHEN!

På MegaGroup förenas vi av vårt syfte att Ge liv åt vattnet! Vägen med oss innehåller många spännande och utmanande möjligheter. Drivkraften bakom MegaGroup är vårt engagerade personal, som spenderar hela dagen och varje dag med att arbeta på vattenlösningar. De arbetar hårt på försäljningskontoren, i företagets serviceavdelningar, i lagret och på vårt servicecenter. Anslut dig till oss och kom och arbeta inom vattenbranschen. Kolla in våra lediga jobb nedan eller läs mer om oss på MegaGroups webbplats.

LEDIGA JOBB PÅ MegaGroup

Vi letar alltid efter serviceinriktade och entusiastiska vattenproffs! Kolla in våra lediga jobb eller skicka oss en öppen ansökan.

Cloud & System Engineer
På plats
  • Veghel, Noord-Brabant, Nederländerna
Data Engineer
På plats
  • Veghel, Noord-Brabant, Nederländerna

Väx med oss

På MegaGroup och våra dotterbolag kan du alltid räkna med en konkurrenskraftig lön, utbildnings- och utvecklingsmöjligheter, en positiv arbetsmiljö i ett dynamiskt team och bra arbetsvillkor. Vi är ett progressivt företag med utmanande tillväxtplaner. Inga dagar är desamma.

Låter det som det rätta företaget för dig? Kolla då om det finns en intressant jobböppning för dig och ansök! Eller kontakta oss om du har frågor.

FOKUSERA PÅ DIN UTVECKLING

PLATS FÖR NYA IDÉER OCH INITIATIV

GÖR EN SKILLNAD I VÄRLDEN