Fortsätt till innehåll

Om oss

Välkommen att arbeta för experterna inom vattenteknik

Vi gör vattenlösningar tillgängliga.

Vi är MegaGroup Trade Holding, holdingorganisationen för 10 försäljningskontor och 2 distributionscenter spridda över Europa. Tillsammans handlar vi med vattenlösningar, inklusive rör, kopplingar, pumpar, filter och mätutrustning.

I en värld av vattenbrist och föränderliga värdekedjor är vår mission som teknisk grossist att göra vattenlösningar tillgängliga på ett smart, bekvämt och effektivt sätt. Vårt mål är att vara en ledande säljare av hållbara vattenlösningar. Vi strävar efter att vara en topp 5-aktör inom alla våra kärnmarknadssektorer i Nordeuropa.

Några gruppstater...

Huvudkontoret för MegaGroup stöder de lokala försäljningskontoren så att de kan fokusera på vad de är bäst på: att hjälpa kunderna med sina vattenutmaningar.

Bevattningssystem för bevattning av nederländska plantskolor. Pumpsystem för poolen i din trädgård. Installationer för vattenrenssystem i Afrika. Detta är bara några av de otaliga sätt som de internationella försäljningskontoren (märkena) levererar smarta, enkla och effektiva vattenlösningar. Över hela världen. För alla. Vi arbetar kontinuerligt med att förnya våra teknologier.

Våra företag levererar tekniska delar som pumpar, filter, rör, slangar, kopplingar och mätutrustning till professionella kunder som installatörer inom bevattning, poolbygge, djuruppfödning, VVS och industri.

Vi letar alltid efter serviceinriktade säljproffs som hjälper våra kunder med hållbara vattenlösningar.

"Det är min utmaning att hitta rätt produkter för våra kunders stora projekt. Att samarbeta med andra avdelningar och leverantörer och komma fram till den perfekta lösningen är vad som ger mig energi."

Kees-Kan van Dongen

Produktchef på MegaGroup

De marknader vi betjänar

Kunder över hela världen levereras från våra effektiva och hållbara distributionscenter.

Vårt distributionscenter i Veghel (Nederländerna) har en yta på 11 000 m2, 18 000 pallplatser och 10 lastbryggor. Ett täckt utomhusutrymme på 3 300 m2 ger extra lagringsutrymme.

Vårt distributionscenter i Poznań (Polen) har en täckt yta på 15 000 m2. Dessutom har vi 2 000 m2 tak och en utomhusområde på 5 000 m2 för lagring. Med 17 lastdockor ser vi till att inkommande och utgående transport går smidigt.

Båda distributionscentren har en smart och toppmodern infrastruktur med halvautomatisk orderhantering. Detta säkerställer snabb och effektiv logistik, vilket gör att kunderna får sina beställda produkter snabbt.

For at realisere vores grønne ambitioner er begge distributionscentre bygget på en bæredygtig måde, med geotermisk opvarmning/varmepumper, solpaneler og elektriske ladestationer.

Våra distributionscenter är platsen för logistikproffs som gärna går den extra milen.

"Det mesta av arbetet är automatiserat och moderniserat med införandet av Kardex. Vi är ett fantastiskt team, alla är mycket engagerade, och det är en stor tillgång för organisationen."

Marcin Golusik

Operativ chef DC Poznan

Anslut dig till oss.

Hos MegaGroup och våra anknutna företag kan du alltid räkna med en konkurrenskraftig lön, utbildnings- och utvecklingsmöjligheter, en positiv arbetsmiljö i ett dynamiskt team och goda arbetsvillkor. Vi är en progressiv organisation med utmanande tillväxtplaner. Ingen dag är den andra lik. Låter det här som rätt företag för dig? Kontrollera då om det finns en intressant jobböppning för dig och ansök!