Overslaan naar content

Bevo nordics

Kom werken voor de experts in Water Technologie

WORD EEN bevo-EXPERT EN kom WERKEN IN DE WATERBRANCHE!

Bij Bevo is het ons doel om samen water tot leven te brengen! De weg bij ons bevat veel spannende en uitdagende kansen. De drijvende kracht achter Bevo is ons toegewijde personeel, die de hele dag en elke dag werken aan wateroplossingen. Ze werken hard op de verkoopkantoren, bij de ondersteunende afdelingen, in het magazijn en bij ons servicecentrum. Help mee en kom werken in de watersector. Bekijk onze vacatures hieronder of lees meer over ons op de website van Bevo.

openstaande VACATURES BIJ bevo

We zijn altijd op zoek naar servicegerichte en enthousiaste waterprofessionals! Bekijk onze vacatures of stuur ons een open sollicitatie.

Geen open vacatures.
Geen open posities die overeenkomen met geselecteerde filters.

Groei met ons mee

Water is altijd in beweging en dat geldt ook voor het personeel van Bevo. Ze beslissen wat er nodig is in hun rol en voelen zich eigenaar van hun baan. Ze schuwen niet om processen te verbeteren omdat eigen initiatief altijd gewaardeerd wordt.

Bevo staat voor groei, zowel in marktinnovaties als in persoonlijke groei bij onze medewerkers.

Bij MegaGroup en onze dochterondernemingen kun je altijd rekenen op een goed salaris, trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden, een positieve werksfeer in een dynamisch team en goede arbeidsvoorwaarden. Wij zijn een vooruitstrevende organisatie met uitdagende groeiplannen. Geen twee dagen zijn hetzelfde. Klinkt dit je als muziek in de oren? Check dan of er een interessante vacature voor je is en solliciteer! Of neem contact met ons op als je vragen hebt.

FOCUS OP ONTWIKKELING

RUIMTE VOOR NIEUWE IDEEËN EN INITIATIEVEN

MAAK EEN VERSCHIL IN DE WERELD