Gå til Indhold

Bevo nordics

Kom og arbejd for eksperterne inden for vandteknologi

BLIV BEVO-EKSPERT OG FIND DRØMMEJOBBET INDEN FOR VANDSEKTOREN!

Hos Bevo forenes vi af vores formål med at bringe vand til live! Drivkraften bag Bevo er vores dedikerede personale, som tilbringer hver dag på at arbejde med spændende vandprojekter. De arbejder dedikeret på salgskontorerne, i virksomhedens serviceafdelinger, på lageret og i vores servicecenter. Hos os er der mange spændende og udfordrende muligheder, så kom og arbejd sammen med os i vandsektoren. Se vores ledige stillinger nedenfor eller læs mere om os på Bevo's hjemmeside.

LEDIGE STILLINGER HOS bevo

Vi leder altid efter serviceorienterede og entusiastiske professionelle! Tag et kig på vores ledige stillinger eller send os en uopfordret ansøgning.

Ingen ledige stillinger.
Ingen ledige stillinger, der matcher de valgte filtre.

UDVIKLE DIG SAMMEN MED OS

Vand er altid i bevægelse, og det gælder også for Bevo og vores medarbejdere. De tager ejerskab over deres job og beslutter selv, hvad der er nødvendigt i deres rolle. De kommer med ideer og forbedringer – initiativer, som vi altid opfordrer til og altid værdsætter.

Bevo er lig med vækst; både i udviklingen af de forskellige markeder men i lige så høj grad i personlig vækst hos vores medarbejdere.

Hos MegaGroup og vores forskellige selskaber kan du altid være sikker på en konkurrencedygtig løn, trænings- og udviklingsmuligheder, et positivt arbejdsmiljø i et dynamisk team med gode arbejdsforhold. Vi er en progressiv organisation med ambitiøse vækstplaner. Ikke to dage er ens. Lyder det som det rigtige firma for dig? Så tjek om der er en interessant jobåbning for dig, og send os en ansøgning!

FOKUS PÅ DIN UDVIKLING

PLADS TIL NYE IDEER OG INITIATIVER

GØR EN FORSKEL I VERDEN